Magneten genezen echt!

Geheimen in de microkosmos

Al duizenden jaren zweren mensen bij de genezende kracht van magneten. Goed onderzocht is het fenomeen echter bij lange na nog niet. Gelukkig kan de wetenschap dit onderwerp niet langer negeren. Zo hebben wetenschappers aan de universiteit van Virginia (VS) onlangs in klinische experimenten ontdekkingen gedaan.De wetenschappers hebben ontdekt dat magneten de doorbloeding stimuleren of een regulerend effect op de doorstroming van het bloed kunnen hebben. Ze hebben bovendien geconstateerd, dat uitgerekte aders krimpen en vernauwde bloedvaten ontspannen. Zwellingen en ontstekingen verdwenen, wonden genazen beter en sneller. Krassen en zelfs littekens werden aanzienlijk verzacht onder de invloed van een magneet.

Bijzonder indrukwekkend was het effect bij sportblessures, zodat de onderzoekers het advies geven, om bij verstuikingen, builen of schrammen afwisselend zakken met ijs en magneten te gebruiken.

Het is nog steeds fascinerend, dat magneetkracht met succes voor zo veel verschillende klachten kan worden gebruikt. De verschillende ziektebeelden krijgen een positieve wending, zodra er een magneet in het spel is. Is magnetische kracht werkelijk een alles genezend middel, waarvan heel veel mensen inmiddels overtuigd zijn, omdat zij het aan den lijve ondervonden hebben? Om meteen terzake te komen: het antwoord op de vraag, welk causaal effect een kleine magneet in een sieraad op de gezondheid kan hebben, kan op deze site helaas niet worden gegeven. Of beter gezegd: het antwoord kan nog niet worden gegeven. Er zijn inmiddels meerdere benaderingen die plausibel lijken, maar er zijn nog geen strikt wetenschappelijke bewijzen.

Anderzijds zijn de talloze positieve ervaringen met magneetsieraden zo indrukwekkend, dat we niet wilde wachten tot de wetenschap op een dag zo ver zou zijn dat zij gefundeerde bewijzen kan leveren. Of het ooit zo ver komt is nog lang niet zeker, omdat het onderwerp magne-tisme voor de financieel draagkrachtige farmaceutische concerns, die dit onderzoek meestal als eerste mogelijk maken, niet zo interessant is.

Bloed – een heel bijzondere vloeistof

Al sinds de oertijd wordt bloed als levens-kracht bij uitstek gezien. Tegenwoordig kennen wij de vele functies die het bloed in het lichaam vervult: één van de belang-rijkste taken is het transport van zuurstof en de voedingsstoffen naar de cellen en het op de terugweg meenemen van de afval-producten uit de stofwisseling. Bovendien transporteert het hormonen en andere belangrijke substanties tussen de cellen. Als onderdeel van het immuun-systeem weert het lichaamsvreemde stoffen af en helpt het om te reageren op verwondingen.

Een ander fenomeen  is het begrip „geldrolvorming“.  Bij het verkleven van rode bloedlichaampjes – en dat is precies wat geldrolvorming is – is het totale aandeel van rode bloedlichaampjes dat bepalend is voor het zuurstoftransport, vermindert. Dit kan leiden tot onvoldoende toevoer van zuurstof. Omdat hemoglobine reageert op magneetkracht, is hier een beïnvloeding mogelijk, en de positieve ervaringen met magneetsieraden onderstrepen dit.

Verder is uit ervaringen met magneet-sieraden en accessoires is naar voren gekomen, dat deze stofwisselings-aandoeningen door magneetkracht kunnen verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. Klaarblijkelijk hebben de magneetvelden van het sieraad een regulerende werking op de gestoorde velden van de cellen.

Voor meer informatie, een afspraak voor een infoavond bij u thuis of de vereniging neemt u aub contact met mij op via telefoonnummer 06 141 82 133 of het contactformulier. Ook voor aanschaf van de sieraden en/of accessoires kunt u contact met ons opnemen. Ik ben u graag van dienst.

Hoe het werkt ?

Hoe het werkt  voor u?

Dat kom ik u graag uitleggen en laten ervaren, gewoon bij u thuis. Maak een afspraak met mij en nodig een paar vrienden, familieleden of collega’s uit. Ik verzorg dan voor u een gezellige en informatieve avond waarbij gezondheid en welbevinden, samen met mooie sieraden centraal staan. Geheel vrijblijvend en kostenloos. Ook bij verenigingen verzorg ik graag een avond.

Neem hiervoor contact met mij op via telefoonnummer 06 141 82 133 of via het contactformulier op deze site.

Ik verheug mij op een fijne avond met u.